2021-10-07 07:46:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Kedvező fordulatok várhatóak munkában, szerelemben egyaránt

Napi horoszkóp október 7-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ma rendkívüli élmény ér, megtalálod a köztes megoldást és a legjobb döntést hozod. Anyagi ügyekben szerencsés változásra számíthatsz. Tele vagy kételkedéssel, de ez persze azt is jelenti, hogy gondolkodsz, és nem is lehet egy könnyen becsapni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Szerelmi kapcsolatodban őszinte, de kényelmetlen beszélgetésre kerül sor, és bár erős a szövetségetek, mély a szerelmetek, most mégis megszaporodnak a konfliktusok. A bolygók segítségedre lesznek abban, hogy tisztázz mindent.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A barátaid révén új társaságba kerülsz, ahol szinte észrevétlenül alakul át a véleményed az élet nagy kérdéseiről, így a szerelemről is. Az Uránusz viszont meggondolatlan lépésre serkent. Sokaknak okozol ezzel meglepetést.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Párod féltékeny lehet. Vigyázz, ne önts olajat a tűzre! Inkább próbáld kimutatni, mennyire fontos neked a másik. Váratlan kiadásod lehet, de új pénzkereseti lehetőséget is találhatsz, vagy megspórolhatsz máshol egy összeget.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Most sokkal többet vársz el a párodtól, szerelmedtől, mint eddig, hiszen érezni akarod, hogy valóban fontos vagy a számára, és bizonyítékokat keresel erre. Ugyanakkor te is bizonyítani szeretnél a munkádban, és ez a nagy megfelelési vágy most visszájára üthet, emésztési problémák léphetnek fel.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap a hódításról szól, akkor is, ha csak futó kalandot szeretnél, és akkor is, ha elérkezettnek érzed a családalapítást. Az anyagiak miatt azonban most jobban aggódsz, mint eddig, egyfolytában attól félsz, hogy vissza kell adnod az eddigi életszínvonaladból.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kedvező fordulatok várhatóak munkában, szerelemben egyaránt. Ha eddig nem volt hol dolgoznod, családtagjaid vagy barátai kapcsolataid hozzásegíthetnek egy jó álláshoz. Csapj le a lehetőségre!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Munkahelyeden most eléggé kaotikus a helyzet: felettesednek olyan elvárásai lesznek, amiknek elég nehéz lesz megfelelni. De ne félj, nem veszíted el a munkádat. Sőt! Ha eddig nem volt állásod, mostanság kell pályáznod, mert megcsíphetsz egyet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Bármennyire is csábítóak az üzletek ajánlatai, ügyelj arra, nehogy túllőj a célon és semmiképpen ne verd adósságba magát, mert nem biztos, hogy vissza tudod fizetni. A szerelemben azonban szerencsésebb vagy: olyasvalakivel találkozhatsz, akivel első látásra szerelembe eshetsz.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Olyan feladatok elé állítanak, hogy először nem hiszel a fülednek, de egy meggyőző beszélgetés után nem maradnak kételyeid. Ám csakis jó munkamegosztással vagy képes túljutni a mostani akadályokon. Ne vállalj mindent magadra, mert ekkor biztos a kudarc.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Idegesít, hogy a családtagjaid nem hallgatnak rád. Ne csinálj ügyet belőle, mert az még nagyobb ellenállást eredményez. Törődj bele, hogy most így alakult. Majd legközelebb a te szavad lesz a döntő!


Halak: II. 19. - III. 20.

Meghökkentő, ahogyan belelátsz másokba, és azt is tudod, hogy a kimondott szavak milyen szándékot rejtenek. A tisztességet, a becsületességet és a barátságot tartod a legfontosabb emberi tulajdonságnak, és ma találkozhatsz valakivel, aki minden elvárásodnak megfelel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: